Bokbordet

Den Siste Nattverd

Den danske journalisten Klaus Wivel, uten noen personlig kristelig bakgrunn, dro til Midtøsten for å undersøke hvordan det stod til med Jesu etterfølgere i de arabiske land. Han kom sjokkert tilbake og deler sine personlige historier fra Egypt og Jordan, Syria og Irak og mer til. Over alt møtte han historien om tiår eller århundrer med undertrykkelse, forfølgelse og mindreverd. En sterk og detaljrik bok, som griper deg i sin enkelthet og maner til bønn og engasjement for våre brødre og søstre.

Boken kan kjøpes her : www.hermon.no

Bokanmeldelse : Den Store Fallgruven

Etter å ha lest boka Den Store Fallgruven skrevet og utgitt av Øyvind Kleiveland sitter jeg igjen med stor takknemlighet. Temaene han tar opp i denne boken er mange og dyptgående. På en mesterlig måte binder forfatteren sammen de historiske fakta hentet fra jødisk tradisjon og Talmud og Bibelens læregrunnlag om ekteskapet slik vi finner de omtalt i evangelietekstene og brevlitteraturen. Gjennom boka får leseren en dypere forståelse av forankringen ekteskapet hadde i jødisk kultur. Med dette bakteppet føres man inn i Bibelens læregrunnlag rundt ekteskapet.

Den Store Fallgruven

Hollywods tanke om "den perfekte partner" stammer fra gresk mytologi, ikke fra Bibelen. Grekerne trodde mennesket besto av to ansikter, fire armer og fire bein, og på grunn av opprør mot Zevs var straffen å bli delt i to og å vandre rundt på jorden for å finne sin opprinnelige andre halvdel.Kristne er i dag sterkt påvirket av slike holdninger og lever som samboere, har flere partnere, er utro, skiller seg og gifter seg - gang på gang.

Tro Seriøst til konfirmanten

Boka er skrevet av forfatter og journalist Tone Dalhaug og tidligere utgitt på Bok & Media. Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud. Åpent og ærlig, om det fantastiske og det vanskelige. En bok om ærlighet, om døden og evigheten, om det overnaturlige, om det å feile og det å kjenne seg elsket og fri, og litt til. En flott gavebok til ungdom i alderen 12 - 20 år som er nysgjerrige på kristen tro. Egner seg spesielt godt til konfirmanter. Boken kan bestilles på : www.livtilord.com

Bokomtale : Alt ved bønn

Gjennom boka “Alt ved Bønn” får leseren et innblikk i kallet til Armin Gessweins liv og tjeneste. Boka er en biografi over en bønnekjempe som har fått betydning for tusener av mennesker!
Boka gir undervisning og praktisk innføring i bønnens verden.
Bokas budskap setter fokus på bønnens enestående betydning og er en bestselger fra Frihet Forlag.

Boka er et must for ethvert bønnearbeid !

Abonner på Bokbordet