Frontiers

Et nødrop fra Tunisia

FrontiersTunisia og folkene der er viktig for meg og min familie fordi vi har bodd der, og det rørte ved våre hjerter da en terrorist gikk til angrep 26. juni og drepte 38 turister på ei strand i Port El Kantaoi. Vi tenker ofte tilbake på hverdagen vår i Tunisia, og vil gjerne dele litt av våre inntrykk fra tiden vi hadde der. Vi ønsker å inspirere dere til å bli med å be for landet.

Les mer : www.test007.me/2015/07/et-nodrop-fra-tunisia/#more-972

Det var veldig gode ord!

FrontiersPå min vei hjem fra mitt bønnested stakk jeg innom min nye venn Afa, som hadde invitert meg på besøk ved flere anledninger. Mens vi satt der og småpratet, sa hun, «dere utenlandske kvinner liker å gifte dere med store, friske og sterke menn, ikke sant?» (hun brukte ordet «feite», men i mitt vertsland lyder det ikke så negativt som det gjerne gjør i min egen kultur!).

Jeg lo, og svarte, «mange kvinner tenker kanskje på slike ting, eller hvor mye penger en mann har, men for meg så er det viktigste hvordan mannen er på innsiden. Er han en leder? Er han snill? Elsker og adlyder han Gud?

Fortsatt fokus på bønn

FrontiersGrunnlaget for framveksten av det stigende antall fellesskap av Jesus-troende blant muslimer rundt om i verden er blitt lagt gjennom manges vedvarende og pågående bønn. Bønn er hoveddrivkraften i vår tjeneste. På både Arktisk sommerleir i nord og Sommerseminaret i sør ble vårt flotte bønnekart benyttet.

Lån en bok og bli inspirert

FrontiersHer kommer en gladmelding til deg som liker å lese, til inspirasjon og veiledning: Frontiers tilbyr nå utlån av bøker om islam og vennskap med muslimer. Antallet bøker er begrenset, men biblioteket er under oppbygning.

Vi ønsker at det som finnes i våre hyller skal bli brukt og komme flere til nytte, sier daglig leder i Frontiers, Jon Petter Feidal, og legger til at brukerne selv må betale porto hvis forsendelse er nødvendig. Du kan bestille en eller flere bøker ved å bruke vårt kontaktskjema som du finner her.

En moderne pioner i Guds Rike

FrontiersHistorien om grunnleggeren av Frontiers begynner i 1940 og er historien mot alle odds: Greg Livingstones foreldre var ugifte – faren var jøde og moren en barjente. Han var uønsket ved fødselen, traff aldri faren, og vokste opp uten noen slags kristen oppdragelse. Han ble en kasteball mellom ulike slektninger gjennom sin oppvekst. Men Greg endte opp som en av pionerene i arbeidet med å plante fellesskap av Jesus-troende blant unådde muslimske folkegrupper.

Resten av artikkelen finner du her: http://www.frontiers.no/

Det blåser en vind

FrontiersDet kan virke unødvendig å minne oss nordboere om påstanden i overskriften! Men dette er ikke den type vind som meteorologene kan fortelle oss om, og som tar fatt i paraplyen vår. Det dreier seg om Guds arbeid i verden i dag, spesielt i det som David Garrison i sin siste bok kaller «Islams hus»

Resten av artikkelen finner du her : http://www.frontiers.no/

Abonner på Frontiers