Israelforum

Israelforum har passert 100 innlegg

IsraelforumIsraelforum.no har på en måned gått fra 0 innlegg til godt over 100 innlegg!
Innleggene er fordelt på:
44 emner
35 svar
15 galleribilder
14 bildekommentarer
 
Den første måneden har gått fint
- selv om det har vært advent, jul og nyttår og de fleste har hatt nok av andre ting å være opptatt med.
 
Det er fortsatt veldig få som vet om Israelforum.no - vær med å tips andre!
 
Ta en titt innom galleriet og se flotte bilder fra Israel:
http://israelforum.no
 

Nytt fra Israelforum

IsraelforumDen første uken til Israelforum.no er nå forbi og den gikk bra! Nettsiden startet med 0 innlegg og 10 forhåndsregistrerte medlemmer 2. desember. I dag, 9. desember, en uke etter er det 49 innlegg og 5 ekstra medlemmer!

Syngende jøder forårsaker nesten-opptøyer på Tempelhøyden

IsraelforumVi vet av erfaring her på berget hvor lojaliteten ligger. Når noen fornærmer muslimenes hellige profet, er det fullt spetakkel og mann av huse. Tusenvis på Universitetsplassen. Når de samme skal gå i fakkeltog for å minnes terrorens ofre, stiller femti mann.

I Israel har vi lignende tilstander.

Oppstart for Israelforum.no

IsraelforumIsraelforum.no har på alle måter fått en spennende start og er nå åpent for deling av bilder, reportasjer, linker og innlegg. Allerede åpningsdagen ble flere innlegg postet til den nye websiden som representerer noe nytt og innovativt for aktive israelsvenner. Nettstedet tar sikte på å engasjere de mange israelsvennenne som følger med i de forskjellige fora som finnes på nettet.  Websiden ønsker å være en nyskapning i mangfoldet av etablerte  israel-nettsted. Særpreget finnes i den brukerstyrte funksjonen som gjør det mulig å delta direkte i de forskjellige forum.

Abonner på Israelforum