Misjonssambandet

Misjon - ein naturleg følge

Misjonssambandet (NLM)Kristendommen er ikkje berre ein relasjon mellom meg sjølv og Gud. Kjærleiken frå Gud er skapt for å bli delt med andre. Av og til kan ein kome i det hjørnet at ein lurar litt på kvifor i all verda det er så mykje snakk om misjon. Forbønn, gjevarteneste, misjonærkall og alt anna som høyrer med. Det høyres jo veldig flott ut, men kvifor gje det så mykje fokus? Er ikkje kristendommen først og fremst ein relasjon mellom meg sjølv og Gud?

Møtte Jesus på sykehuset

Misjonssambandet (NLM)Hun hadde drømmer om kirken, og fikk møte omsorgsfulle kristne på sykehuset. Nå vitner hun om Guds kjærlighet til medpasientene. For omtrent ett år siden ble kona mi spurt om å gi blod til ei syk dame ved det offentlige sykehuset i byen. Blodtypene stemte, så hvorfor ikke? Etter å ha gitt blod fikk hun og en kanadisk venninne møte «Lydia» på sykehuset

Latter under et grettent fjell

Misjonssambandet (NLM)Tusenvis av mennesker har blitt evakuert fra skråningene av vulkanen Sinabung. Men de kristne i Indonesia gjør en stor innsats for å hjelpe, glede og vise Guds kjærlighet i praksis.
Vi har kjørt gjennom det som under normale omstendigheter skulle vært et landskap av frodige åkre og grønne åser i et av Indonesias beste jordbruksområder.

En kopp te hos et bønnesvar

NLMI årevis ba Gunvor Melbø for misjonærene i Japan. Machiko Chigane fikk møte Jesus gjennom dem. Noen ganger kommer tidligere misjonærer på besøk til Japan Vi ble bedt inn på en kopp te. Mens vi drakk te og snakket sammen, gikk det opp for oss at Gunvor var på besøk hos et bønnesvar hun ikke visste om før hun satt der. Hva jeg mener med det? Jo…
 
Gunvor er en misjonsvenn som har bedt for Japan og misjonsarbeidet her i alle år. Siden hun nå er såpass gammel som 73 år, har hun hatt de avdøde misjonærene Petra Jaabæk og Dagny Drivstuen på bønnelista si. Ja, hun hadde vært opptatt av å følge dem i bønn.

Bønnens kraft

NLMGuds rike vokser stadig i Kina. Til tross for problemer er mange kristne ledere både modige, visjonære og bibeltro. – Her i vår menighet har vi bønnevake døgnet rundt der vi ber for byen vår og menighetens arbeid. Og så ber vi om at vi må få tilbake kirkerommet vårt som har vært stengt av myndighetene i flere tiår.

Dette forteller en av lederne i en av de største Treselv-kirkene i Wuhan, Kina. Siden 1997 har de kunnet bruke andre etasje til gudstjenester og utrustning av de kristne. Men de har et stort ønske om en dag å få oppleve at de to svære hengelåsene på kirkedøra, som er vendt ut mot en trafikkert hovedgate, skal åpnes.

Abonner på Misjonssambandet