Norea Mediamisjon

Jeg er Mara. Dette er min historie.

NOREA MEDIAMISJONJeg var 13. En liten jente. Livet kjentes trygt og godt. Men en dag kom en fremmed på besøk til min far. Hele dagen satt de og snakket sammen, lo og diskuterte. Ikke visste jeg at jeg skulle bli denne mannens brud samme kveld. Neste dag måtte jeg ta farvel med familien min og alt jeg kjente. Brudeprisen var betalt. Jeg var hans eiendom nå.

Les mer : http://www.norea.no/les/article/1359610

Radio fører til tro

NOREA MEDIAMISJONJeg heter Reta, og kommer fra en landsby i Etiopia. Før søkte jeg lykke i alkohol og narkotika. En dag jeg satt utenfor hytteveggen til onkelen min, Polis, overhørte jeg et program som handlet om Jesus.

Les mer : http://www.norea.no/malsider/artikkel/article/1348277

Skole-TV for flyktningbarn‏

NOREA MEDIAMISJONNylig fikk en kollega av meg en mail fra en venninne som ønsker å hjelpe flyktninger i Norge. Vedkommende jobber på en skole, og fortalte at mange syriske flyktningbarn går glipp av grunnleggende undervisning før de har lært seg norsk. Hun hadde hørt om Noreas skole-TV for flyktningbarn, og lurte på om dette er tilgjengelig i Norge.
- Ja, det er det! Du finner episodene ved å søke My School SAT-7 på YouTube. Spre gjerne dette tilbudet videre til noen du tror har bruk for å vite om det.
 

Næring til lidende kirker

NOREA MEDIAMISJONHvis du tar imot Jesus Kristus i Iran, prøver du å holde det hemmelig og bare fortelle det til din ektefelle. Du er omringet av spioner som vil forråde deg. Ordet er nødt til å bo i dit hjerte".

Les mer : www.norea.no/les/article/1351048

Radiolytter ble helbredet

NOREA MEDIAMISJONOum fra Kambodsja var alvorlig syk, og ingen leger kunne hjelpe henne. Her forteller hun historien om hvordan hun ble helbredet, gjennom å lytte til et radioprogram Noreas givere støtter.


Les mer : www.norea.no/les/article/1349552

Radiobønn forandrer hjerter

NOREA MEDIAMISJONGud gir nytt liv til mennesker gjennom radio. En kvinne fra Albania forteller hvordan bønn forandret hennes ekteskap.

–Jeg er mor til tre barn. For noen år siden gikk jeg i en moskè. Jeg hadde også problemer med mannen min. Han drakk mye, og slo meg. Derfor gikk jeg til moskeen slik at Gud kunne vise meg nåde; slik at mannen min kunne slutte å være voldelig. Men han fortsatte å slå meg.

Les mer :  www.norea.no/les/article/985001

Mirakler og forsoning i Irak

NOREA MEDIAMISJONDe tok en stor risiko ved å gå av flyet i Bagdad, men det var verdt det. Filmteamet for kristne TV-programmer Norea støtter har fanget opp historier om folk som overlevde eksplosjoner, og klarte å tilgi mot alle odds.

Les mer : www.norea.no/les/article/646191

Jeg har fått fred i livet

NOREA MEDIAMISJONEt kristent radioprogram støttet av Noreas givere betyr mye i Kambodsja. SoKita, som er 28 år, har fått bedre helse, både fysisk og åndelig, ved å lytte til programmet. Her forteller hun sin historie.

Les mer : www.norea.no/les/article/1201071

Fra mørke til lys

NOREA MEDIAMISJONJeg heter Marijan, og er 33 år. Livet var mørkt fram til jeg, helt tilfeldig, så på et kristent program på TV. Jeg ble gift som 13-åring, og hadde allerede to barn da jeg var 15. Mannen min var alkoholiker og avhengig av stoffer. For å betale for stoffene tvang han meg inn i prostitusjon. Jeg fikk HIV og ble deprimert. Tårene trillet i all ensomhet, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.

Les mer : www.norea.no/les/article/1190501

Radiolyttere i Indonesia forteller om mirakler

NOREA MEDIAMISJONHver dag kommer det inn nye meldinger til Noreas samarbeidspartner i Indonesia, Studio Sentosa, som produserer kristne radio - og TV-sendinger i dette vidstrakte øyriket. Mange har spørsmål om den kristne tro, andre om forbønn, mens noen forteller om mirakler.

Les mer : www.norea.no/les/article/1182901

Filmer om tilgivelse spres raskt i den arabiske verden

NOREA MEDIAMISJONMer enn en million har sett filmene hvor 10 år gamle Myriam fra Irak, og Beshir Kamel fra Egypt forteller at de har tilgitt terrororganisasjonen IS. Etablerte arabiske medier, som vanligvis ikke dekker kristne nyheter, har også fått øynene opp for hva som skjer.

Les mer : www.norea.no/les/article/1107121

Radiolytteren som ble pastor

NOREA MEDIAMISJONAllerede som 13-åring tok radiolytteren fra Kina et valg: han skulle bli pastor og forkynne evangeliet til andre. Nå er han 40 år og leder for en husmenighet i sitt land. Radiosendingene Norea støtter har fulgt ham hele livet. I barndommen begynte han å lytte via kortbølge-radio. Ikke overraskende har han han nå god kjennskap til programmene.

Les mer : www.norea.no/radio/aktuelt/les/article/1072971

Miraklet i Sentral-Asia

NOREA MEDIAMISJONRadiolytteren fra Sentral-Asia satte seg på bussen. Med seg hadde hun et nytestamente som hun tok fram. Det tok ikke lang tid før noen så hva hun hadde i hendene.

Les mer : www.norea.no/les/article/1075101

En kjærlighetsrevolusjon

NOREA MEDIAMISJONFouad ville gjøre Gud til lags, men alt strevet førte til hat mot de som ikke prøvde like mye. Det var da han begynte å tenke gjennom sin tro; det var da Jesus brøt seg inn i livet. Fouad deler sin dramatiske historie med Norea: en historie om et liv som gikk fra hat og strev til kjærlighet og tilgivelse.

Les mer :http://www.norea.no/les/article/977521

Kjærlighet til korset

NOREA MEDIAMISJONGud har gitt oss et kall til å gå ut. Som barn tok jeg imot Veien, Sannheten og Livet i mitt hjerte. Kjærligheten til korset gir meg kraft til å arbeide videre, sier leder for flere husmenigheter i Kina.

Les mere :http://www.norea.no/les/article/961141

Oppmuntring midt i krigen

NOREA MEDIAMISJONBorgerkrigen i Syria har resultert i ubeskrivelige lidelser for alle. Kristne har blitt trakassert og forfulgt i større grad, og det har tvunget mange ut av landet. Nour Botros er programleder for det kristne TV-programmet Fra meg til deg som sendes i Syria. Programmet spilles inn i Beirut, Libanon og blir støttet av Norea. Tanken bak det er å oppmuntre syriske troende, både de som fortsatt er i Syria og de som har flyktet til nabolandene.

Les mer : http://www.norea.no/les/article/953741

Nord- Korea : Gikk seirende ut - igjen ?

Misjonssambandet (NLM)Nord-Koreas leder Kim Jong-un fikk alle stemmene i sin valgkrets under valget på ny nasjonalforsamling, i følge landets statlige nyhetsbyrå. Dette er det første valget etter at han overtok makten for sin far, Kim Jong-il.

Hver eneste nordkoreaner med stemmerett i Kims valgkrets, deltok i valget, melder nyhetsbyrået KCNA.

Er utelukkende lojale

- Dette viser den absolutte støtten og oppriktige tilliten landets befolkning har til sin øverste leder Kim Jong-un. De er utelukkende lojale mot ham, og verdsetter ham høyt, skriver nyhetsbyrået.

Minnepenner med informasjon til verdens mest lukkede land

Misjonssambandet (NLM)Norsk-venezuelanske Thor Halvorsen og andre aktivister trosset sterke advarsler, og sendte flygeblader og tusener av minnepenner inn over grensen mot Nord-Korea.

Aksjonen ble igangsatt i går, selv om nordkoreanerne i forkant truet med å skyte med kanoner mot det "menneskelige avskummet" som stod bak den, i følge VG.  

Hungrer etter informasjon

Abonner på Norea Mediamisjon