Open Air Campaigners

OAC 10 år – i tro

Open Air CampaignersMin norske kone Kirsten og jeg flyttet fra Danmark til Oslo sommeren 2005. Jeg visste at jeg hadde et kall som evangelist, men fordi vi nettopp hadde flyttet, følte jeg at det var for stort et trosskritt å starte opp OAC i Norge.

Har du rett fokus?

Open Air Campaigners"Ingen soldat lar seg hindre av dagliglivets gjøremål, for han vil gjøre som hærføreren vil". (2.Tim. 2,4.) Slik lærte Paulus den unge Timoteus opp til å være en god og fokusert disippel. Paulus snakker ikke om syndige ting, men gode gjøremål som likevel hindrer oss i Guds gjøremål. Hvordan er det med deg og meg? Kaster vi bort tiden på dagliglivets gjøremål? Bruker vi for mye av vår tid på ting som karriere, hus og shopping? Eller er vi opptatt med det viktige oppdraget - nemlig å vinne disipler for himmelen? 

100% Jesus

Open Air CampaignersNeymar proklamerte for millioner av tv-seere at han er 100 prosent for Jesus da Barcelona vant Champions League. Han tok frem pannebåndet med teksten "100% Jesus" og viste enda en gang at han ønsker å gi Jesus all ære. 

Min oppfordring er at vi som kristne ikke skal skamme oss over evangeliet, men stolt proklamere Jesus slik som Neymar. Sommeren står for døren og det er en gylden mulighet til å dele Jesus med folk vi treffer i ferielandskapet. Vær frimodig og husk at Jesus er med deg!

All fish welcome - please hop in

Da jeg så dette bildet lo jeg, men etterhvert forstummet latteren da alvoret gikk opp for meg. For bildet treffer vel oss kristne ganske godt. Er det ikke nettopp slik vi tenker, at ikke-kristne jo bare kan komme til oss…

Bønn - viktigst av alt

Open Air CampaignersEtter en felles bønneuke her i Askim kjenner jeg en fornyet glød i mitt hjerte. Det har vært godt å tilbringe mye tid sammen med kristne søsken i bønn. Vi har kjent på en lengsel etter fornyelse og at Gud skal kalle mennesker til omvendelse og tro. Og vi har fått flere bønnesvar!

Velpolerte møter og aktiviteter er ikke det vi trenger, men en ny tid hvor Gud skal få gjøre sitt storverk. Jeg tror vi er mange som lengter etter en åndelig fornyelse og vekkelse. Men for at dette skal bli virkelighet, må det starte med at vi kristne bøyer våre knær og ydmyker våre hjerter.

Each One – Reach One !

Open Air CampaignersOAC lanserer pinseaksjonen Each One—Reach One, og vi utfordrer DEG til å bli med! Målet er å mobilisere minst 1000 kristne til å fortelle om Jesus til minst en ikke-kristen i pinsen. Du går inn på vår facebook-side og melder deg på aksjonen. Her vil det i tiden opp til pinse komme tips og ideér til hvordan du kan fortelle om Jesus og du vil bli presentert for flere korte video-intervjuer både før og etter aksjonen.

VideoBlogg - Open Air Campaigners

Video thumbnailUkens videoblogg er hentet fra www.oac.no

Snille og hjelpsomme kristne ?

Open Air CampaignersHvordan ville ditt omdømme ha vært hvis vi spurte dine naboer, venner og kollegaer? Hvis alle rundt deg vil si at du er en snill og hjelpsom kristen, da er det fare på ferde. Ja, det er fare for at du IKKE følger bibelens Jesus!

Det har blitt forkynt mye om viktigheten av at kristne skal vise nestekjærlighet ved nettopp å være snille og hjelpsomme, og at folk da vil se Jesus gjennom våre gjerninger. Vi tilpasser oss verden og gjør vårt beste for være snille kristne som folk liker. Men er det en bibelsk vei å gå? Er det å følge Jesus? Er det vår misjon?

Et godt menneske ?

Video thumbnailEn morsom og tankevekkende video som kan brukes som utgangspunkt for samtale om tro.

NRK , Tv2 og OAC

Open Air CampaignersStiftelsen for sykehusbarn og hjernesvulstforeningen hadde i januar invitert til drømmedager for sykehusbarn med søsken og andre pårørende. Et tett program en hel helg på Quality Airport Hotel på Sola ble avsluttet med en juletrefest. Mange artister bidro.

Hvordan møte muslimer ?

Open Air CampaignersHvordan oppstod Islam?
Islam er en religion som ble stiftet av en mann ved navn Muhammed fra Den arabiske halvøy. Muhammed ble født i ca. 570 e.Kr. i Mekka og døde i 632. Da hersket han over størstedelen av Den arabiske halvøy og var både landets politiske og religiøse ubestridte leder.

Hvordan møte ateister ?

Open Air Campaigners«About the only solution that the atheist can offer is that we face the absurdity of life and live bravely» (Craig, 2008, p78)

Hva er ateisme?
Ateisme er avvisningen av troen på en gud eller flere guder. Dette står i kontrast til teisme som er troen på én gud, og også polyteisme som er troen på flere guder. Ordet «ateisme» kommer fra det greske ordet ἄθεος (atheos) som betyr “uten gud.”

Pastor på dørmisjon

Open Air CampaignersDet går rykter om at pastor Jens Iver Jensen fra Kongsberg går på dørmisjon hver uke. OAC tok en prat med ham. «Det er det viktigste vi gjør» sier pastoren i Norkirken, som er tilsluttet Normisjon. Hvorfor går dere på dørmisjon?

Hva med oss ?

Open Air CampaignersSpørsmålet kommer fra Peter til Jesus: "Hva med oss? Vi har forlatt alt og fulgt deg." (Mark 10,28) Jesus kommer med et overraskende svar, som gjorde Peter helt stum, for vanligvis til en lønnsforhandling ville det ha vært snakk om 1-5%. Men Jesus svarer: "Enhver som forlater hus, familie og jobb for evangeliets skyld skal få hundre ganger så mye igjen her i livet og evig liv."
Dette gjelder fortsatt for oss i dag! La oss derfor gi oss selv og alt vi eier for evangeliets skyld, slik at flere mennesker kan få del i evangeliet.

 "Vær ikke lunkne, men ivrige. Vær brennende i Ånden, tjen Herren!" Rom. 12,11

Elske i gjerning og sannhet

Open Air CampaignersI går på evangeliseringen i Oslo gikk vi to og to og snakket med folk vi møtte. Jeg gikk sammen med Mathias, en flott ung mann som tok imot Jesus for et og et halvt år siden, og som nå brenner for å dele troen sin. En av de vi møtte var en stoffmisbruker, som vi fikk en god samtale med. Vi fikk forklart evangeliet, og ba en bønn for ham. Da vi skulle til å gå, sa Mathias: «Det er kaldt i dag, og jeg ser at du ikke har hansker – vil du ha mine?» Dette takket han ja til, mens smilet kom fram.

Kjente du Guds gave...

Open Air CampaignersDa jeg kom til tro på Jesus, var årsaken at jeg kjente en stor tomhet i livet mitt, samtidig som jeg var redd for døden. Da Jesus kom inn i livet mitt, kjente jeg hvordan tomheten ble erstattet med mening, og plutselig fryktet jeg ikke døden mer. Men det jeg ikke visste den gangen, var hvor rikt livet med Jesus skulle bli. Dette har jeg fått erfare i årene som har gått. Ettersom jeg har blitt mer og mer kjent med Jesus, har jeg fått kjenne hans enorme kjærlighet, omsorg og velsignelse til alle tider. Nei, jeg vil aldri gå tilbake til det gamle livet—for nå elsker jeg Jesus!
 

Open Air Campaigners i aksjon

YouTube thumbnailHer er en smakebit på Open Air Campaigners gateevangelisering rundt om i Europas storbyer. 

Abonner på Open Air Campaigners