Redaksjonelt

SPREAD IT - mobildeksler med mening

Er mobiltelefonen en viktig del av din hverdag? Da bør du ta en kikk på SPREAD IT sine mobildeksler! De vil gi din telefon et uttrykk som speiler gode verdier, og et godt budskap.

Spread It er en kristen ungdomsbedrift som ble startet høsten 2015. Deres visjon er at flere skal få høre om Jesus, vår frelser. Gjennom deres mobildeksler skal folk få en enkel mulighet til å vitne videre.

Klikk her for å gå til SPREAD ITs nettbutikk...

GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR !

JULEKLOKKERVi ønsker våre lesere en riktig God Jul og et Godt Nytt År !

War Room - en sjelden opplevelse

Kendrick Brothers har gjennom filmen War Room gitt en sjelden kino opplevelse. Filmen er en storslått filmatisering av temaet: bønnens kraft. Uten at temaet blir platt eller påtrengende gir filmens hovedpersoner en troverdig skildring av dagliglivets frustrasjoner og utfordringer. Seere flest vil kjenne seg så altfor godt igjen.

War Room

En tilsynelatende perfekt familie tar kontakt med miss Clara, for å få hjelp til å løse problemene sine. En film alle kristne bør se om kraften i bønn. Filmen går på Konsertpaleet mandag til torsdag denne uken.

Velkommen med bønnemner på Facebook !

FACEBOOKOver tid har Facebook-sida vår vært åpen for diverse innslag. Og det vil den fortsatt være framover. Flere nye lesere har besøkt sida etter den kom på lufta.Vi vil derfor åpne for bønneemner også i Facebook. Har du et bønnemne du vil dele med andre? Benytt sida vår på Facebook og delta i bønnemønstringen der !

Bønn For Alle 2015

VÆR MED i BØNNEAKSJONEN : Bønn for alle ! Initiativgruppa bak aksjonen «Bønn for alle « består av enkeltpersoner i Norge med en visjon om at hvert hjem skal nåes med bønn. Gjennom egen webside : www.bønnforalle.no og egen facebookside , oppfordres det til nasjonal bønnedugnad.! Aksjonen er tidligere omtalt og presentert i avisen Norge i Dag. Vi ønsker å støtte opp om aksjonen og håper så mange som mulig melder seg på lista i www.bønnforalle.no

En milepæl

Det er utrulig kjekt å kunne markere en milepæl på nettstedet Foldede Hender. Vi registrerer de første 2 millioner treff siden oppstarten. Mange har benyttet forbønnstavla og bidratt til stor trafikk. I tillegg viser en rask kikk på lesertallene at artikkel-samlingene har trukket mange lesere. Vi vil fortsatt gjøre vårt ytterste for å presentere viktig artikkel-stoff og andakter av høy kvalitet. En stor takk til våre trofaste lesere og alle som bidrar med forbønnsemner!  For nærmere informasjon legges ved en link med generell informasjon og bakgrunn for opprettelsen av nettstedet.

Facebook

FACEBOOKFacebook er nå tilgjengelig for bilder og bidrag fra våre lesere. Vi ser gjerne at du deler dine blinkskudd med oss. Ønsker du å dele stoff fra nettsidene i spalten Bønn & Inspirasjon? Mye flott legges ut her som kan inspirere andre! Vi minner på at deling forplikter og at spam og uegnet stoff vil bli fjernet.

Dagens bilde

Det har så smått begynnt å komme inn bilder til serien Dagens Bilde. Vi ønsker at serien kan vise ferieminner og bilder fra inn- og utland som våre lesere vil dele med andre på Facebook-sida vår. Har du vært i Israel ? Har du vært på konferanse eller misjonstur ? Her er mulighetene mange for å dele opplevelser og minner. Legg inn ditt bilde på Facebook-sida med noen key words om tid og sted. Husk at vår policy om deling forplikter. Spam og uegnede bilder vil bli fjernet.

Dagens bilde

En nyskaping ser dagens lys på nettsida. Mange tar vare på ferieminner og bilder fra turer i inn- og utland. Kanskje du har noen blinkskudd du vil dele med leserne i Foldede Hender ? Siden er under oppbygging og blir tilgjengelig så snart det tekniske er på plass.

Humanitær krise i Syria

Den blodige borgerkrigen i Syria driver millioner på flukt, og behovene for hjelp er enorme. Den humanitære krisen er på en skala som overgår alt landet tidligere har opplevd.

Les mer : www.kirkensnodhjelp.no/her-jobber-vi/syria/

Nei til søndagsåpne butikker !

KrF sier ja til fortsatt søndagsfri for så mange som mulig. Derfor ønsker vi ikke å åpne butikkene på søndager. KrF mener samfunnet har godt av at én dag i uka er litt annerledes enn de andre. Det er en dag der de fleste arbeidstakere kan ha fri, og der man kan samle venner og familie for å tilbringe tid sammen eller gjøre andre aktiviteter.

30 dagers bønn for muslimverden

En ny facebook-side er lansert for fokusering på bønn for muslimske folkeslag i verden. Fra 18. juni til 17. juli vil daglige bønneemner bli lagt ut på denne sida.

Link :  : www.facebook.com/30dagersbonn?ref=profile

Hva er det med 15.september 2015 ?

I følge bestselgende forfatter Jonathan Cahn og hans bok: «Unlocking the Mystery of the Shemitah» er det stor sannnsynlighet for at verden vil våkne opp til en epoke-gjørende hendelse den 15. september 2015. I sin bok påviser Cahn flere aktuelle forhold i den amerikanske nasjonen som totalt er på kollisjonskurs med de vedtekter og verdier som ble nedtegnet i konstitusjonens Grunnlov i 1787. Med dette bakteppet dreier bokens budskap  seg om Amerikas tidsaktuelle situasjon. En helt annen tilnærming ble nylig lansert i en svært interressant artikkel utgitt av kommentator Michael Snyder i Prophecy News Watch, som setter den 15.

Stå opp for Israel !

Forleden kom nyheten at Google hadde fjernet Israel på kart-referansene og navngitt hele området for Palestina. Denne antisemittiske holdingen avslører en graverende historie-løshet og mangel på elementær kunnskap. Stadig oftere dukker betegnelsen Palestina opp i offentlig media-dekning. Betegnelsen Palestina opphørte etter avgangen av det britiske mandat-området i 1947. Langt alvorligere er det å lese utkastet fra Sten Sørensen som i avisen Dagen foreslår at menigheter over hele landet fjerner sine Israels-flagg fra menighetenes lokaler for ikke å støte den nye generasjonen av ungdommer

Exodus Nord sitt arbeid i Negev

Bønn og inspirasjon på Facebook

FACEBOOKGjennom våre kontakter i inn-og utland får vi jevnlig lagt til nye linker i vår Facebook-oversikt. På denne siden vil du finne både kjente og ukjente aktører som har mye oppdatert og aktuelt stoff på sine Facebook-sider. Her vil det være et variert sortiment av linker relatert til våre aktører i Foldede Hender.

FOLDEDE HENDER SØKER MEDARBEIDERE

Er du en media-misjonær? Foldede Hender søker nye frivillige medarbeidere som brenner for media-misjon.

Har du et emne du brenner for og ønsker å dele med andre? Den tekniske plattformen i Foldede Hender er godt egnet for publisering. Vi følger vanlige regler for nettbruk og etiske standarder. Som media-misjonær bestemmer du selv tid og anledning for innsending av aktuelt stoff.

Ta kontakt på vårt kontaktskjema for nærmere avtale.

FACEBOOK GRUPPER

FACEBOOKI en ny satsing her i Foldede Hender ønsker vi å stå sammen med forskjellige bønnegrupper som ligger ute på Facebook. Den nye spalten har vi kalt Bønn På Facebook. Her vil du finne nye oppdateringer på facebook grupper relatert til Bønn og Inspirasjon.

Opplevde Mirakler

FACEBOOKI en ny satsing her i Foldede Hender ønsker vi å stå sammen med forskjellige bønnegrupper som ligger ute på Facebook. Her legges ut en kobling til facebook gruppen ; Mirakler. Denne gruppen forteller sine historier  om opplevde mirakler.

www.facebook.com/OpplevdeMirakler

Sider

Abonner på Redaksjonelt