Snakk Om Tro

Kristen formidling : troverdighet og relevans

Video thumbnailHva er den viktigste egenskapen for en kristen formidler? Hvordan deler vi evangeliet på en relevant og aktuell måte uten å gå på kompromiss med Bibelen? Se intervju med Egil Svartdahl der han på en tankevekkende og humoristisk måte setter fokus på hvordan vi kommuniserer evangeliet til mennesker rundt oss.

Tre og Èn . Om Treenigheten

Snakk Om TroEr Gud tre eller én? Tre og én? Eller tre-i-én? Hvordan skal vi egentlig forstå Bibelens lære om treenigheten? Vi ser på dette spørsmålet i denne artikkelen.

Gud og det onde

Snakk Om TroHvordan står saken om Gud og det onde for tiden? Bare de siste 20-30 år har vi sett både folkedrap, terrorangrep, korrupsjon og naturkatastrofer stadig nærmere vår egen idylliske del av verden. Selv om det såkalte ondes problem er årtusener gammelt er det fortsatt smertelig aktuelt. Ikke få av oss har fått høre at det er vanskelig å forene all denne ondskapen med troen på en god og allmektig Gud. Noe er fryktelig galt med verden, og Gud burde ha gjort noe med det!

Finnes det historiske bevis for Jesu liv ?

Snakk Om TroFinnes det historiske bevis for Jesu liv? I evangeliene kan vi lese at Jesus ble dømt til døden på korset av Pontius Pilatus og at han stod opp igjen etter tre dager og viste seg for disiplene. Likevel er det mange som tror at dette er bare noe som Bibelen forteller, noe som evangelieforfatterne bare har funnet på, og som det ikke finnes noen andre historiske bevis for.

Abonner på Snakk Om Tro