Vitnesbyrd

Bønn etter Guds hjerte

I tro“Kjære gud! Gi meg et våkent blikk for de som lever under andre vilkår. Gi meg mot og kraft til å gjøre noe med det.” – Dette er en fin, men utfordrende bønn. Den får meg til å tenke. Tør vi å be slike bønner? Hva om Gud gir oss et våkent blikk slik at vi fokuserer mer på hva vi kan gjøre for andre, enn hva vi gjør for vårt eget velvære. For er det ikke jeg, meg og mitt det dreier seg om fra morgen til kveld 24/7?

Les mer : itro.no/ilivet/bonn-etter-guds-hjerte/

Jesus , hvor var du ?

I troJeg har vokst opp i troa på Jesus, men for meg var Gud uforutsigbar og fjern. Meningen med livet klarte jeg ikke å se. På mange måter følte jeg meg ensom og forlatt.

Les mer: itro.no/ilivet/jesus-hvor-var-du/

Du er god nok !

I troMange kjemper å strever for å vere gode nok. Presset i dag er veldig stort. Det handlar om klede, hud, hår og kor tynn du er. Du må vere flink nok, tøff nok, normal, og ikkje skilje deg ut.

Les mer : http://itro.no/ilivet/du-er-god-nok/

Nuclear weapon in action

I troFør ante ikke hvor viktig det var å be. Gud fikk fem minutter om dagen hvis han var heldig. Da ba jeg en pliktskyldig bønn for liksom å holde meg på godtfot med ham. Så lite jeg visste om bønn!

Les mer :itro.no/ilivet/mitt-vitnesbyrd/nuclear-weapon-in-action/

Det er fortsatt håp

VitnesbyrdJeg vil gjerne komme med en hilsen til en hver som sliter og har det vanskelig, og til dem som søker etter svar på livets gåter, som lurer på om det er en spesiell mening med livet, og til troende som er i tvil, og som oppmuntring til dem som ikke tviler, men som venter.

Det jeg skal fortelle hendte for mange år siden, men er ikke mindre aktuellt av den grunn. Jeg var 32 år og livet var gått fullstendig i stykker. Jeg var hèlt fortvilet, ensomhet red meg som en mare og jeg ønsket bare å ta livet av meg. Da skjedde det noe.

Han hører meg

I troJeg kan glemme å be, og noen ganger føler jeg at det ikke nytter. Jeg vil ha svar, og det helst raskest mulig. Av og til får jeg lyst til å rope til Jesus og spør om han hører. Aller mest på fordi min tålmodighet er like kort som Voldemorts nese.

Les mer : http://nlm.no/itro/kristen/mitt-vitnesbyrd/han-hoerer-meg

Gud var der

I troNoen ganger lurer jeg på hvordan livet mitt ville vært om jeg ikke var en kristen. Hvor ville jeg bodd og hva ville vært viktig for meg? Når jeg prøver å se det for meg og tenker tilbake på ting jeg vært igjennom så innser jeg to ting. Jeg blir skremt av tanken på å skulle leve mitt liv uten Gud. Og jeg er så takknemlig for at han er der.

Les mer : http://nlm.no/itro/kristen/mitt-vitnesbyrd/gud-var-der

Abonner på Vitnesbyrd